Курсеви

Школа Рајак - Са вама од 2002.

Онлајн курсеви. Пратите наставу онако како вама одговара и где вама одговара.

Курс почиње 19.11.2019. Пријава до 16.11.2019.
На овом курсу научићете како да правите интерактивне wеб сајтове учећи основе HTML, CSS, и JavaScript језика - три језика који користе сви модерни веб претраживачи.
Курс је у току.
Онлајн курс у трајању од осам месеци, намењен је полазницима без предзнања из програмирања. Циљ курса је Увести полазнике у основе Јава програмирања (Java Core programming), објектно-оријентисаног програмирања и основе Веб програмирања. На крају курса полазници ће бити оспособљени да направе динамичку Јава Веб апликацију, са више функционалности, која се ослања на базу података.
Следећи курс од 03.02.2020.
Курс је намењен како почетницима, тако и људима са основним познавањем програмских језика. Циљ курса је да вас упозна са основним терминологијама и техникама тестирања софтверских производа. Курс траје 4 месеца.
Курс у току.
Курс је намењен полазницима који поседују основно знање следећих технологија: Javascript, HTML, CSS. Потребно је да знају основе програмирања (променљиве, петље, функције, класе и објекте)
Курс је завршен.
Курс је намењен како почетницима, тако и људима са основним познавањем програмских језика. Циљ курса је да вас упозна са основном синтаксом и програмском логиком у објектно орјентисаном програмском језику С++.
Курс је у току.
Курс у трајању од осам месеци. Циљ курса је да полазник у неколико фаза учењем кроз пројекте овлада веб технологијама.
Онлајн часови. Једноставно и приступачно. Припрема за пријемне испите.
Часови за које не морате губити време на одлазак и повратак. Уштедите време и уклопите часове у ваш распоред. Искусни професори. Редовна комуникација са родитељима, мејлом, телефоном.
Курс је завршен.
Курс је намењен полазницима који поседују бар основно познавање Јavascript-a. Потребно је да знају основе програмирања (променљиве, петље, функције, класе и објекте).