"2пута2" - Програм учења математике - намењен основцима и средњошколцима

Школа Рајак вам препоручује

Програм учења математике "2пута2" - два пута по два часа недељно, у виртуелној учионици, намењен ученицима основних (од петог до осмог разреда) и средњих школа.

Да ли желите да научите математику?

Да ли желите да до професора стигнете брзо и једноставно?

Да ли желите да вам све што радите са професором буде доступно сво време?

Програм учења "2пута2" нам омогућава да се заједно са учеником фокусирамо на стицање знања и развијaње логичког размишљања.

Овај програм није "магично" решење. Суштина програма је пробудити интересовање и обезбедити довољно времена за вежбање.

Виртуелна (интернет) учионица је одлична симулација реалне учионице (користимо је од 2011. године). Ученицима је виртуелна учионица познато и пожељно окружење, а то нама омогућава да лакше развијемо интересовање ученика за знање које желимо да им пренесемо. Интересовање ученика је битан услов за успешно учење.

Број радних сати (вежбања) је следећи услов за успешно стицање знања. "2ПУТА2", односно два двочаса недељно нам доноси довољан број радних сати у континуитету.

Није потреба инсталација додатног софтвера, није потребна додатна опрема, само рачунар и слушалице са микрофоном.

Предност у односу на класичне часове је што постоје снимци часова (сви часови се снимају и доступни су ученику за преузимање) и профил ученика где су сачувани скриншотови са свих одржаних часова уз наше коментаре и напомене.

ЦЕНА: 6000 динара за месец дана (обично за месец дана одржимо осам до десет двочаса). Цена је формирана тако да популаришемо овај начин рада, због резултата које остварујемо са нашим ученицима. Цена појединачног двочаса је 1200 динара.

ШТА НАС ПРЕПОРУЧУЈЕ

Препоручује нас вишегодишње искуство примене програма рада "2пута2". Од 2002. радимо динамиком два двочаса недељно, а од 2011. почиње наша онлајн настава.

Препоручују нас резултати наших ученика постигнути програмом "2пута2".

ПРИЈАВИТЕ СЕ   - Упис у току

ПРИЈАВУ и додатне информације можете добити и позивом броја +381 62 16 43 066 или на мејл skolarajak@gmail.com

Након пријаве добићете све потребне информације и упутства за приступ часовима.

Интернет учионица